DriftUtvikling
Personvernerklæring

Vi bruker cookies og det kan hende vi henter inn data fra deg

Levelup samler for det meste inn data om deg for å kunne følge deg opp når du er kunde hos oss eller har meldt deg på vårt nyhetsbrev. Her får du en oversikt over hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan innsamlingen foregår og hva vi bruker dem til.

Hva mener vi med personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person – dette kan være navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse og arbeidstittel. Vi vil at du skal være trygg — og støtter de som vil verne om sine egne data. Vi behandler personopplysninger vi forvalter etter norsk lov, deriblant personopplysningsloven og personopplysningsforskriften.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvis du er påmeldt nyhetsbrevet vårt

Vi bruker Mailchimp til nyhetsbrev. I Mailchimp oppbevarer vi epostadressen din, samtykketidspunkt og IP-adresse. Det er helt frivillig å abonnere og du kan når som helst melde deg av – Avmeldingslenke ligger nederst i hver epost. Hvis du melder deg av slettes disse opplysninger om deg.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler, eller «Cookies» som det også kalles, er små midlertidige filer som blir lagret på enheten din i det du besøker en nettside (som tar dette i bruk). Filene blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode eller når nettsiden lukkes.

Google Analytics

Vi samler inn statistikk om hvordan nettstedet vårt blir brukt, slik at vi vet hvilke sider vi skal vie mest oppmerksomhet og hvilke som eventuelt kan forbedres eller slettes. Google Analytics bruker cookies som starter med _ga.

Vil du ikke ha Cookies?

Du kan angi i nettleseren din hvilke nettsider som får lov til å lagre cookies på maskinen din. Gjør et Google søk “disable cookies” + din nettleser for å finne utav hvordan du gjør dette.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om vår behandling av personopplysninger eller denne personvernerklæringen, ta kontakt med oss på hei@levelup.no